Nieuws

GGz Breburg start met cursus psychiatrische ziektebeelden

Maandagmorgen 3 juli start GGZ Breburg met de cursus ‘Zicht op psychiatrische ziektebeelden’. Deze cursus is bedoeld voor professionals en vrijwilligers die hier meer over willen weten en bestaat uit twee dagdelen.

Mensen met een psychiatrische achtergrond nemen steeds meer deel aan het hele maatschappelijke gebeuren. En hoewel psychische problemen veel voorkomen, worden zij moeilijk herkend. Meer kennis en inzicht krijgen in achtergronden van verschillende psychiatrische ziektebeelden kan helpen om het gesprek makkelijker aan te gaan. Het geeft rust als professionals gedrag beter kunnen duiden en weten hoe je daar het beste op in kunt spelen.

Tijdens de twee bijeenkomsten worden diverse psychiatrische ziektebeelden besproken en krijgen de deelnemers handvaten en tips aangereikt.

Het tweede deel van de cursus wordt gegeven op maandagmorgen 10 juli. Meer informatie vind je terug in onderstaande flyer. Belangstellenden kunnen zich tot 28 juni aanmelden bij Lenny Heuver van GGz Breburg (l.euver@ggzbreburg.nl / 06- 201386810).