Nieuws

Vind met Jouwdagbeteding.nl de juiste plek in de buurt, de regio of heel Nederland

De website Jouwdagbesteding.nl geeft een overzicht van alle vormen van dagbesteding in de buurt, de regio of heel Nederland. Hun doelstelling is er voor zorgen dat cliënten zelf meer ‘aan de knoppen’ zitten, zelf een keuze kunnen maken tussen de uiteenlopende vormen van dagbestedingen en zelf hun geluk mogen kiezen. 

Ilse van Dalen vertelt op de website het volgende: “Jouwdagbesteding is écht vanuit de praktijk ontstaan omdat ik merk dat het enorm lastig is om een geschikte dagbesteding te vinden. Niet alleen voor ons als zorgprofessionals, maar ook voor cliënten en aanverwanten. Dit resulteerde er regelmatig in dat cliënten bij een dagbesteding terecht kwamen waar ze niet gelukkig waren. Aan de andere kant kan het voor een dagbesteding moeilijk zijn om onder de aandacht te komen van de juiste doelgroep. Op Jouwdagbesteding komen deze twee werelden perfect samen.”

Jouwdagbesteding.nl startte in mei 2020 en werkt inmiddels met een team van marketingspecialisten, zorgprofessionals en consulenten. Hun werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, weinig poespas en werkend vanuit een ‘goed’ hart’.